Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Ibiza

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Ibiza og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Ibiza info

Biluthyrning Ibiza
Hyrbil Ibiza

Ibiza är en ö i den populära baleariska ögrupp i Medelhavet utanför Spaniens östkust. Ibiza Airport (IBZ) ligger ca. 10 km sydväst om huvudstaden Eivissa och fungerar som flygplats för den närliggande och mindre ön Formentera. Vägen PM-801 är den enda väg som leder till flygplatsen, och det finns möjligheter för buss, hyrbil och taxi.

85% av passagerarna inspelad på Ibiza flygplats varje år använda flygplatsen mellan maj och oktober, som är högsäsong. Några av de flygbolag som erbjuder flyg här, Lufthansa, British Airways, Ryanair och EasyJet. De destinationer inkluderar Manchester, Paris, Malaga, Oslo och Prag.

På Ibiza Airport kan du handla tullfritt och använda restauranger och barer. Det finns också en konferenssal och en bank.