Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Ibiza Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Ibiza Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Ibiza Flygplats info

Biluthyrning Ibiza Flygplats
Hyrbil Ibiza Flygplats

Ibiza Flygplats (IBZ) ligger på södra sidan av ön Ibiza, som ligger i Medelhavet, strax utanför Spaniens östkust. Från flygplatsen är det bara ca. 7 km till Ibiza stad. Man kan hyra en bil eller ta en taxi till stan och flygbussar gå direkt till bussterminalen.

Cirka 5 miljoner passagerare använde flygplatsen under 2010, och 85% av alla passagerare som anländer till turistsäsongen mellan maj och oktober. Det finns många företag som flyger till Ibiza, inklusive Lufthansa, Norwegian, British Airways och Air Berlin. Destinationerna är städer som Barcelona, London och Prag, men många sträckor är bara tillgängliga under turistsäsongen.

Faciliteterna inkluderar olika affärer och tullfri, kaféer och andra matställen. Det finns flera hotell i närheten av flygplatsen.