Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning El Hierro Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på El Hierro Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

El Hierro Lufthavn info

Biluthyrning El Hierro Flygplats
Hyrbil El Hierro Flygplats

El Hierro flygplats (VDE) ligger på ön El Hierro som tillhör Kanarieöarna utanför den afrikanska kontinenten. Flygplatsen ligger ca. 2 km i linjära avstånd från staden Valverde i nordöstra delen av ön. En buss går varje timme mellan Valverde och flygplatsen, och det är också möjligt att ta en taxi.

El Hierro flygplats är den enda på ön, och under 2008 registrerades nästan 200 000 passagerare.Företagen Binter Canarias och TopFly.com är de enda som är förknippade med flygplatsen, som erbjuder flyg till bland annat Las Palmas på Gran Canaria, Teneriffa North Airport och Teneriffa South Airport.

På El Hierro flygplats är en butik och en restaurang och en lekplats och hittegodsbyrå. Inga hotell är förknippade med flygplatsen, men det finns flera i Valverde.