Hyrbil Teneriffa Flygplats Södra

Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Teneriffa Flygplats Södra

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Teneriffa Flygplats Södra og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Teneriffa Flygplats Södra info

Biluthyrning Teneriffa Flygplats Södra
Hyrbil Teneriffa Flygplats Södra

Teneriffa South Airport (TFS) är en av två internationella flygplatser på Teneriffa. Flygplatsen ligger ca. 60 km söder om öns huvudstad Santa Cruz de Teneriffa, och du kommer dit genom att följa TF-1 som passerar nära flygplatsen. Denna sträcka tar ungefär 45 minuter, och flygplatsen ger bussar, taxibilar och hyrbilar.

Varje år har cirka 9 miljoner passagerare på flygplatsen, vilket gör Teneriffa South Airport den största flygplatsen på Kanarieöarna. Flygbolag som bor här inkluderar EasyJet, Finnair och Air Europe, som erbjuder flyg till många delar av Europa, Moskva, London och Amsterdam.

Hotel Ucanca är en av flera hotell som ligger i närheten, och på flygplatsen finns det skattefria, kiosker, restauranger och bankomater.