Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Benidorm

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Benidorm og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Benidorm info

Biluthyrning Benidorm
Hyrbil Benidorm

Benidorm ligger på den populära Costa Blanca kusten, som ligger söder om Spaniens östkust och gränsar till Medelhavet. Det är bara ca. 40 km till Alicante och befolkning värderas till ca.70.000 (2008).

Benidorm är en av de mest berömda semesterorter längs denna kust, och besök massan består främst av turister från norra Europa. Här är en grönskande natur och stränder med många faciliteter och närliggande restauranger. Området har flera nöjesparker med teman från olika delar av världen, vatten, mark och marina livet. Benidorm International Song Festival är en känd festival som hölls sångtävlingen varje sommar.

Alicante Airport erbjuder flyg till många delar av Europa, till exempel Bulgarien, Köpenhamn och England.Flygplatsen ligger ca. 60 km utanför Benidorm.