Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Alicante Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Alicante og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Alicante Flygplats info

Biluthyrning Alicante Flygplats
Hyrbil Alicante Flygplats

Många anländer till Alicante flygplats (ALC) för att resa till antingen staden Alicante, som ligger ca. 10 km norr om, eller någon av de andra populära semesterorter på Spaniens Costa Blanca. Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men från Alicante kan du ta en buss eller kör längs motorvägen Alicante-Murcia, eller N-332. På flygplatsen finns det många biluthyrningsföretag och taxi.

Den internationella flygplatsen Alicante flygplats är den 6: e mest trafikerade i landet, och under 2009 noterades att över 9 miljoner passagerare använde flygplatsen. Hola Airlines, Iberia och Ryanair är några av de flygbolag och erbjuder flyg till städer som Teneriffa, Reykjavik, Pisa och Moskva.

Faciliteter på flygplatsen omfattar tre butiker med skattefri försäljning, souvenirbutiker, kiosker, caféer och fyra restauranger.