Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Torrevieja

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Torrevieja og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Torrevieja info

Biluthyrning Torrevieja
Hyrbil Torrevieja

Torrevieja är beläget i Alicante som hör till regionen Valencia. Staden ligger på Costa Blanca och gränsar till Medelhavet. Från Torrevieja är ca 50 km till staden Alicante i norr. Befolkningen i Torrevieja uppskattades till över 100 000 under 2010.

Idag, Torrevieja, ett populärt semestermål, och staden växte upp på grund av saltet produktionen från saltsjöar i åtanke det omgivande området. Namnet betyder ”gamla tornet” efter vakttorn som fanns här tidigare, och idag kan man se de Torre del Moro från 1300-talet.

Alicante flygplats kallas också El Altet och är ca. 50 km norr om Torrevieja. Detta är den sjätte mest trafikerade flygplatsen i Spanien, och härifrån linjerna till inkluderar Helsingfors, Reykjavik och Glasgow.