Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Torremolinos

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Torremolinos og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Torremolinos info

Biluthyrning Torremolinos
Hyrbil Torremolinos

Torremolinos är en kuststad hör till Andalusien regionen och ligger långt söder om Spanien. Staden ligger på kustremsan som kallas Costa del Sol och gränsar till Medelhavet. Det är bara ca. 15 km till staden Malaga i nordost, och under 2010 fanns det cirka 65 000 invånare i Torremolinos.

Torremolinos har varit ett mycket populärt turistmål sedan 1950-talet och var en av de första badorter som utvecklats i denna kustremsa. Idag finns det många besökare som kommer hit för att ligga på stranden, besöka nöjesparker Aqualand, Tivoli World eller titta krokodiler vid Crocodile Park.

Pablo Ruiz Picasso Airport tillhör Malaga och är belägen ca. 5 km norr om Torremolinos. Detta är den fjärde största flygplatsen i landet.