Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Ponferrada

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Ponferrada og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Ponferrada info

Biluthyrning Ponferrada
Hyrbil Ponferrada

Ponferrada ligger i nordvästra Spanien och tillhör regionen Castilla y León. Léon är namnet på provinsen och provinsens huvudstad med samma namn ligger cirka 100 km öster om Ponferrada. Staden är byggd vid sammanflödet av floderna Sil och Boeza, och år 2010 antalet personer uppskattas till närmare 70 000.

Ponferrada är känt för att vara den sista stora staden längs pilgrimsvägen av Camino de Santiago, eller Way of St James, före landning i staden Santiago de Compostela. Rutten har funnits i cirka 1000 år. I Ponferrada finns många historiska byggnader, bland annat flera kyrkor och ett slott.

Den närmaste flygplatsen är Leon flygplats som erbjuder flyg till städer som Barcelona, Alicante, Malaga och Madrid. Flygplatsen ligger ca. 100 km från Ponferrada.