Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Mallorca Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Mallorca Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Mallorca Flygplats info

Biluthyrning Mallorca Flygplats
Hyrbil Mallorca Flygplats

Palma de Mallorca Airport (PMI) ligger strax utanför huvudstaden Palma de Mallorca i den populära Medelhavet ön Mallorca. Det tar ca 10 minuter att köra till flygplatsen, och du kommer dit, följ MA-19 öst, som passerar nära flygplatsen. Det finns både busshållplatser och taxi står utanför ankomsthallen.

Palma de Mallorcas flygplats är Spaniens 4. största flygplats och är en av de mest trafikerade i Europa under sommarsäsongen. Under 2009 sysselsatte över 20 000 000 passagerare på flygplatsen. Företag som Ryanair, Easyjet och Thomson luftvägarna inrymt här och erbjuder tjänster till att omfatta Dublin, Paris och London.

Flygplatsen erbjuder faciliteter såsom biluthyrningsfirmor, post och affärer som säljer parfym, alkohol och mode. Det finns många restauranger, barer och kaféer.