Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Granada Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Granada Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Granada Flygplats info

Biluthyrning Granada Flygplats
Hyrbil Granada Flygplats

Granada flygplats ligger utanför bär det officiella namnet på Federico García Lorca Granada-Jaen Airport (GRX), och det handlar om. 15 km till staden Granada. Bussarna följer flygtider och använda ca 45 minuter in till stan. Det är också möjligt att ta en taxi eller hyrbil. Från flygplatsen följer A-92 österut, och detta gäller för varje A-92d, som leder raka vägen till Granada.

År 1972 öppnade terminalbyggnaden, och år 2007 hanterade nästan 780.000 passagerare.Flygbolag som Ryanair och Iberia driver här, och det finns flyg att inkludera Madrid, Barcelona, Paris och Milano.

Faciliteter för att köpa mat och dryck på flygplatsen café, och att man kan shoppa souvenirer, snacks och drycker, tobak och alkohol i en butik.