Hyrbil Fuerteventura Flygplats

Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Fuerteventura Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Fuerteventura Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Fuerteventura Flygplats info

Biluthyrning Fuerteventura Flygplats
Hyrbil Fuerteventura Flygplats

Fuerteventura Airport (FUE) är beläget i nordöstra delen av Fuerteventura är den näst största ön bland Kanarieöarna. Flygplatsen ligger ca 5 km söder om öns huvudstad Puerto del Rosario, och bilen tar ca. 10 minuter. Flygplatsen erbjuder flera biluthyrningsföretag, taxi och två skyttlar.

Fuerteventura Airport byggdes på 1960-talet för att tillgodose det växande intresset, och år 2010 fanns det drygt 4 miljoner passagerare använde flygplatsen. Lufthansa, British Airways och Iberia är bara några av de flygbolag som lever här, och flyg kommer att innehålla Madrid, Milano, Paris och Amsterdam.

Flygplatsen erbjuder ett bra utbud av faciliteter. Passagerarna kan välja mellan flera olika butiker och matställen, och det finns också skattefria, presentbutiker och kiosker.