Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Burgos

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag i Burgos og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Burgos info

Biluthyrning Burgos
Hyrbil Burgos

Burgos ligger på en platå på ca. 850 meter över havet i Spaniens norra inlandet. Staden tillhör Castilla-Leon regionen, och grundades år 884. År 2010 var befolkningen mätt på nästan 180 000, och Burgos är huvudstad i provinsen Burgos. Vintrarna i Burgos är en av de kallaste i landet.

Turismen är en viktig del av verksamheten, och många besöker staden på grund av dess vackra arkitektur. Den mest kända sevärdheter finns katedraler, kyrkor och kloster. Bland annat bör man besöka Burgos Cathedral i vit sten som inleddes på 1200-talet och noterades på Unescos lista över världsarv.

Burgos Airport ligger ca. 4 km utanför centrum och har fått namnet Villafria. Destinationerna är Palma de Mallorca, Barcelona och Paris.