Jämför och hitta bästa priset på hyrbilar i Spanien

Varför välja hyrbil från oss?

Garanterat låga priser på hyrbilar

Hyrbilspanien.se jämför priser från de flesta biluthyrningsföretag i Spanien för att erbjuda de billigaste hyrbilspriserna.

Obegränsad körsträcka

Alla obligatoriska försäkringar ingår i priset tillsammans med obegränsad körsträcka.

Kostnadsfri avbokning och ändring

Du kan enkelt och kostnadsfritt avboka eller ändra din beställning om du gör det 48 timmar före upphämtning.

Biluthyrning Bilbao Flygplats

Jämför pris på hyrbil från flera hyrbilsföretag på Bilbao Flygplats og och hitta bästa pris på biluthyrning. Pröva vår sökmotor nedan och boka en passande hyrbil i 3 enkla steg.

Bilbao Flygplats info

Biluthyrning Bilbao Flygplats
Hyrbil Bilbao Flygplats

Bilbao Flygplats (BIO) är den viktigaste flygplatsen i norra regionen País Vasco. Flygplatsen ligger ca 12 km norr om Bilbao, och med buss Bizkaibus A-3247, tar det ca. 45 minuter in till centrum.Det finns fyra olika biluthyrningsföretag här, och står taxi utanför ankomsthallen.

Bilbaos flygplats öppnades 2000. Under 2008 hanterade flygplatsen 4.000.000 passagerare, och antalet ökar varje år. Cirka 75% av flygningarna är internationella, och några av destinationerna är London, Amsterdam, Paris och Rom. De flygbolag som trafikerar flygplatsen är bland andra Lufthansa, Iberia och EasyJet.

Flygplatsen erbjuder en kiosk, tullfritt och diverse andra företag och att det finns ett bra utbud av kaféer och restauranger. Det finns flera hotell i området runt Bilbao Airport.